Verven en harsen


Verven wenkbrauwen

De ideale behandeling voor als u uw haar heeft bijgekleurd en wenkbrauwen in dezelfde kleur wenst of bijvoorbeeld vindt dat uw wenkbrauwen meer opvallend mogen zijn.

prijs: €7

Verven wimpers

De wimpers worden gekleurd en op deze manier geaccentueerd. Vermijd de dagelijkse worsteling met mascara en geniet van een langdurigere oplossing.

prijs: €7

Wenkbrauwen epileren

De haartjes van de wenkbrauwen worden verwijderd zodat de wenkbrauwen de gewenste vorm krijgen. Het verwijderen gebeurt door middel van epileren. Dit is een methode waarbij de overtollige haartjes één per één worden verwijderd met een pincet.

prijs: €5

Wenkbrauwen harsen

De haartjes van de wenkbrauwen worden verwijderd zodat de wenkbrauwen de gewenste vorm krijgen. Het verwijderen gebeurt door middel van harsen. Dit is een methode waarbij er een speciale warme hars wordt aangebracht op de wenkbrauwen, gevolgd door een harsstrip. Deze strip wordt dan, wanneer de hars gehard is met een vloeiende beweging afgetrokken waardoor alle overbodige haren in een ruk worden verwijderd.

prijs: €7

Bovenlip en kin harsen

De haartjes op de bovenlip en kin worden verwijderd. Het verwijderen gebeurt door middel van harsen. Dit is een methode waarbij er een speciale warme hars wordt aangebracht op de bovenlip of kin, gevolgd door een harsstrip. Deze strip wordt dan, wanneer de hars gehard is met een vloeiende beweging afgetrokken waardoor alle overbodige haren in een ruk worden verwijderd.

prijs: €7

Bikinilijn en oksels harsen

Bij deze behandeling worden alle ongewenste haartjes in de schaamstreek en onder de oksels verwijderd door harsen. Geen gedoe met scheermesjes of scheerzeep maar een simpele oplossing voor wie op zoek is naar langdurig gladde oksels of bikinilijn.

prijs: €10

Armen harsen

Hebt u last van vervelend armhaar waardoor u zelfbeeld laag is? Dan kan u hiervoor terecht bij Zen by Ine. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze haartjes langdurig wegblijven zodat u er niet over moet inzitten. Bovendien zit u niet met de vervelende gevolgen van scheren, zoals bijvoorbeeld stoppeltjes of jeukende teruggroei.

prijs: €12

Benen harsen

Bent u het beu om uw beenhaar om de paar dagen te moeten scheren of zit u verveeld met die onvermijdelijke stoppeltjes die scheren met zich mee brengt? Dan bestaat er een simpele oplossing. U kan uw benen laten harsen, waardoor de haartjes lang wegblijven. Bovendien worden de haartjes dunner naarmate dat u uw benen vaker laat harsen waardoor u na verloop van tijd minder last zal hebben van beenhaar.

prijs: €18

Borstkas harsen

prijs: €15

Rug harsen

prijs: €20